3. Fénixovy narozeniny

Fénix ProDabing dnes slaví! Už je tomu tři roky, co jsme spustili náš první web a začali propagovat naši práci. Celou dobu překládáme, upravujeme, dabujeme, zvučíme... abyste si mohli užít hry a seriály v českém znění. Za celou dobu fungování se toho u nás dost změnilo. Vystřídala se u nás celá řádka dabérů, zvukařů i překladatelů, přesto fungujeme dodnes a se stejným zápalem.
Po třech letech, většinou spolehlivého, fungování, pouštíme náš starý webík do důchodu, aby uvolnil místo tomu novému, na který se právě díváte. Tento nový web prošel mnoha změnami a od toho starého se v mnohém liší.



Jistě si všimnete vylepšeného designu, který je modernější, přesto však vychází ze starého rozvržení. Pokusili jsme se zpřehlednit části webu, které byly dosud méně přehledné a stránku s projekty jsme pro jistotu předělali kompletně.


Kromě designových změn jsme také udělali několik zásahů do funkčnosti webu. Za pozornost určitě stojí sekce, která na starém webu fungovala pouze určitý čas. Jedná se o emailová upozorňování, která jsou také v novém kabátě a jsou opět funkční.





Několik měsíců fungoval náš účet na serveru Ask.com. Ten již budeme rušit a plně ho nahradí sekce Dotazy, kterou jsme si vestavěli přímo do webu. Novinkou oproti Asku je možnost směřovat dotaz přímo na vedoucího projektu, takže můžete problém řešit přímo ad fontes.


Po četných dotazech na sekci pro nové návrhy k dabingu, jsme se rozhodli tuto sekci také vytvořit. Je to ovšem první verze, proto prosíme o shovívavost k případným nedokonalostem. V případě nejasností, nebo nefunkčnosti, rádi uvítáme Vaše postřehy, stížnosti a nápady.





Slavte s námi 3 roky Fénixu ProDabing! Dnes Vám nabízíme film Lov na Gluma a hru Amnesia: Machine for Pigs


Publikováno: 01.10.2014
Autor: Vox

Komentáře

Tento projekt zatím nikdo nekomentoval

Přidat komentář

(používáme Gravatar)